Ticketrollen

Nieuws

Gratis webinar: eenvoudig een online verkoopskanaal opzetten

Vandaag is online betalen niet langer een luxe, het is een noodzaak. Klanten kopen en betalen steeds vaker online vanwege het gemak en de veiligheid. Die trend geldt trouwens niet alleen voor webwinkels.

2 min.

Duurzame betaaloplossingen voor laadpalen

Met de sterke groei van het aantal elektrische wagens neemt ook het aantal laadpalen toe. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar betalen aan de laadpaal is toch nog lastig. Daardoor moeten chauffeurs van elektrische auto’s vaak over verschillende laadkaarten beschikken, om onderweg toegang te krijgen tot de verschillende laadstations.

Gelukkig heeft Payworld de oplossing die betalen aan een laadpaal ook mogelijk maakt via de vertrouwde betaalkaarten. Dat is niet alleen handig voor je klant, maar ook voor jou! Want kaartbetalingen aan je publieke laadpalen accepteren is veiliger en wordt vanaf 13 april 2024 door wetgeving verplicht voor alle nieuwe snelladers in België! Vanaf 2027 zal dit trouwens voor elke laadpaal met een vermogen van minstens 50 kW verplicht zijn.

2 min.

Een webshop laten maken voor je zaak

Het is natuurlijk geen nieuws dat we onze aankopen steeds vaker online doen. Heel wat ondernemers willen graag een webshop maken, bijvoorbeeld als aanvulling op een bestaande zaak, maar blijven toch met vragen zitten, zoals over de koppeling van hun betaalsysteem aan zo’n webshop. Dankzij de multichannel betaaloplossingen van Payworld hoef je je daar alvast geen zorgen meer over te maken. Door samen te werken met SiteManager, kunnen we je nu een gebruiksvriendelijke, professionele webshop aanbieden, direct gekoppeld aan onze vertrouwde betaalsystemen. Zo profiteer jij van alle voordelen van een webshop, zonder zorgen.

2 min.

De Payworld betaaloplossing voor de medische sector

Financiële transacties in de medische sector zijn vandaag vaak bijzonder complex. Kleine of grote bedragen, derdebetalersystemen, voorafbetalingen,… medische professionals hebben behoefte aan betrouwbare, veilige en efficiënte systemen. Dit is waarom Payworld met geavanceerde betaaloplossingen komt. Niet alleen voor een snelle en veilige afhandeling van uw financiële transacties, de oplossingen van Payworld bieden ook voordelen die speciaal zijn afgestemd op de unieke eisen van de gezondheidszorg.

2 min.

De koppeling van je elektronische betaalsystemen aan je boekhouding: financiële efficiëntie

Een succesvol bedrijf runnen is niet alleen een goed product of een uitstekende dienst in de markt zetten, het is ook je financiën bijhouden op een efficiënte manier. Een handig middel om dat te doen is de naadloze koppeling van je elektronische betaalsystemen aan je boekhouding. Payworld biedt betrouwbare oplossingen aan om bestaande systemen te koppelen.

2 min.

Maak het leven makkelijker: koppel je Payworld betaalterminal aan je kassasysteem

In de hedendaagse retailwereld zijn snelheid en efficiëntie van cruciaal belang. Eén van de beste manieren om efficiëntiewinst te boeken én om het jezelf een stuk makkelijker te maken, is het koppelen van je Payworld betaalterminal aan je kassasysteem. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van deze integratie.

2 min.

Integreer Payconiq in jouw Payworld betaalterminals

Als ondernemer wil je natuurlijk dat betalingen snel en efficiënt verlopen. Het is daarom belangrijk om te werken met een betaalterminal die betrouwbare en veilige betalingen garandeert. Een van de mogelijkheden om dit te realiseren, is door gebruik te maken van Payconiq, de mobiele betaaloplossing die betalen sneller, eenvoudiger en veiliger maakt.

Payconiq is trouwens makkelijk te integreren in de betaalterminals van Payworld. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van de integratie van Payconiq in jouw Payworld betaalterminal.

2 min.

Betaalterminal voor scholen en verenigingen

Een schoolfeest, een wafelverkoop, lidgelden, kantine van de sportclub… Er zijn genoeg momenten waarop scholen en verenigingen financiële transacties doen met ouders, leden of sympathisanten. Een elektronische betaalterminal maakt het op zo’n moment voor iedereen makkelijker. En het goede nieuws is: dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Payworld biedt namelijk oplossingen op maat van jouw school of vereniging.

2 min.

Betaalterminal voor starters

Je staat op het punt je eigen zaak te starten? Proficiat: ondernemen is een prachtige stiel. Natuurlijk wil je dan dat er niets fout gaat. Al zeker niet met je betalingen, want om klanten vlot en veilig jouw producten of diensten te laten kopen heb je een performant betaalsysteem nodig. Bovendien ben je sinds juli 2022 verplicht om je klanten minstens één elektronisch betaalsysteem aan te bieden.

2 min.

De Payworld service op maat

Als ondernemer wil je steeds ten dienste staan van je klant. Je biedt de beste service en kiest voor een betaaloplossing die het voor hen makkelijk maakt. Maar wie staat jou bij? Wie kiest samen met jou het betaalsysteem op maat van je zaak? En vooral: op wie kan je echt rekenen om aanpassingen en uitbreiding van je betaalsysteem snel en efficiënt door te voeren?

1 min.

Verplicht elektronisch betalen: het moment om in te spelen op élke klant

Goed nieuws voor wie zelden of nooit cash op zak heeft. Vanaf deze zomer verplicht de federale overheid ondernemingen om minstens één elektronisch betaalmiddel aan te bieden. “Dus waarom niet ineens kiezen voor een combinatie van álle betaalmethodes - van kaart tot mobiel?”, klinkt het bij Payworld Belgium.

3 min.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact