Ticketrollen

A new world in payment

Payworld wil een platform zijn dat volledige betaaloplossingen biedt voor handelaars, horeca, medische beroepen en bedrijven. 

Onze visie

Wij streven er steeds naar om voor onze klanten de veiligste, meest flexibele en aanpasbare betaalomgeving te creëren.
Op die manier willen we dat jouw klant veilig, vlot en makkelijk kan betalen volgens de meest recente standaarden en toepassingen op vlak van financiële transacties. Wij geloven sterk dat de steeds vernieuwende markt van elektronisch betalen zal blijven groeien en willen die innovaties aanbieden in moderne betaaloplossingen.

Omdat wij beseffen dat elke klant, elk bedrijf, handelaar of horecazaak andere betaaloplossingen nodig heeft kiezen wij er bewust voor om steeds met een betaalsysteem op maat te werken. Enkel zo ben je er als klant zeker van dat je alleen betaalt voor wat jij en je klanten écht helpt.

Wij verzekeren een stabiele, betrouwbare en veilige oplossing voor onze klanten, of je nu 1, 10, 1.000 of 10.000 terminals nodig heeft. Daarvoor bieden we 24/7 ondersteuning via onze helpdesk en een automatisch monitoring systeem dat alle terminals in ons netwerk op ieder moment van de dag up-to-date houdt, het hele jaar rond.

Samen met verschillende nationale en internationale partners beheert Payworld Belgium een uitgebreid netwerk van winkelpunten en verwerkt dagelijks duizenden transacties via haar platform.  

Bekijk ons aanbod

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact