Ticketrollen

Blog

Een webshop laten maken voor je zaak

Het is natuurlijk geen nieuws dat we onze aankopen steeds vaker online doen. Heel wat ondernemers willen graag een webshop maken, bijvoorbeeld als aanvulling op een bestaande zaak, maar blijven toch met vragen zitten, zoals over de koppeling van hun betaalsysteem aan zo’n webshop. Dankzij de multichannel betaaloplossingen van Payworld hoef je je daar alvast geen zorgen meer over te maken. Door samen te werken met SiteManager, kunnen we je nu een gebruiksvriendelijke, professionele webshop aanbieden, direct gekoppeld aan onze vertrouwde betaalsystemen. Zo profiteer jij van alle voordelen van een webshop, zonder zorgen.

Een webshop maken heeft heel veel voordelen

We hebben allemaal wel al gebruik gemaakt van de voordelen van een webshop: je bent op zoek naar een product en kan dat via je computer of smartphone kopen en betalen, ongeacht waar je bent of welk moment van de dag het is. 

Maar heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel voordelen een webshop maken voor jou als ondernemer heeft? We sommen de belangrijkste redenen voor je op:

  • meer klanten bereiken: de klanten van je fysieke zaak komen meestal uit de buurt. Maar met een webshop bereik je klanten uit een veel groter gebied, misschien zelfs wereldwijd. Denk eens na hoeveel extra klanten je via zo’n webshop bereikt!
  • 24/7 open: wanneer jij de deur van je zaak sluit, kunnen klanten jouw producten toch nog kopen en betalen, op elk moment van de dag. Ja, ook ‘s nachts…
  • meer online zichtbaarheid: wie op zoek is naar een product, start de zoektocht doorgaans via Google. Hoe hoger je in die zoekresultaten scoort, hoe meer kans dat die potentiële klant jouw winkel vindt. Dat kan je webshop zijn, maar als jouw zaak in de buurt is, dan haal je dankzij Google ook meer mensen naar je fysieke winkel. 
  • extra inzichten: dankzij online data kan je de journey van je klanten gemakkelijk volgen. Je weet naar wat ze op zoek zijn, welke andere producten ze in je webshop bekijken, uit welke geografische regio ze komen, hoeveel ze spenderen en nog veel meer. Al die data laat je toe om heel gericht campagnes te voeren, daar waar je het meeste kans op succes hebt. Misschien ontdek je wel opportuniteiten om ook je fysieke zaak verder te laten groeien met een extra filiaal…
  • veilige betalingen: net zoals je van Payworld gewend bent, zijn ook onze online betaaloplossingen snel, efficiënt en veilig. Als handelaar slaap je op je twee oren: een webshop maken met Payworld en SiteManager is een goede keuze.

Waarom een online winkel starten met Payworld?

Payworld is een bedrijf dat meedenkt met zijn klanten. We krijgen van onze klanten regelmatig vragen over een webshop maken en daarom starten we een samenwerking met een webshopbouwer die net als ons denkt: SiteManager.

Het grote voordeel van de webshops van Sitemanager, is dat ze bijzonder gebruiksvriendelijk zijn, zowel voor de klant als voor de beheerder van de online winkel. Langs klantzijde is er heel veel aandacht voor de customer experience: de webshops zijn overzichtelijk, logisch in gebruik en helemaal aan te passen aan de look and feel van je zaak. 

Maar ook langs de kant van de beheerder staat die gebruiksvriendelijkheid centraal: producten toevoegen of verwijderen, beschrijvingen aanpassen, je voorraad opvolgen, alles is mogelijk met slechts enkele klikken. Op dinsdag 11 juni organiseerden we een webinar dat de eenvoud van het zelf opzetten van een online verkoopskanaal aantoont. Je kan het webinar herbekijken via de volgende link.

Onze omnichannel oplossing voor jouw webshop

Vanuit Payworld koppelen we daar een snel en veilig betaalsysteem aan, zodat jouw klanten makkelijk kunnen afrekenen op de manier die zij wensen. Op die manier wordt alles op dezelfde manier behandeld, of het nu in je fysieke zaak of je webshop is. 

Bovendien is onze oplossing erg voordelig: een handelaar betaalt in principe 28 cent per kaartbetaling. Met een abonnement van 99 EURO per maand is dat nog maar 16 cent per betaling. 

Kies je voor SiteManager, dan betaal je het abonnement niet en blijft de transactiekost toch beperkt tot 16 cent. Neem je bij de omnichannel oplossing nog een extra fysieke betaalterminal, dan valt ook daar die abonnementskost weg!

Zo heb je meer dan voldoende redenen om niet langer te twijfelen en vandaag nog met een webshop te starten.  Wil je graag een webshop maken en wens je een demo of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor jouw zaak te bekijken? Neem dan nu contact met ons op!

Hoe kan je zelf een online verkoopskanaal opzetten?

Op dinsdag 11 juni organiseerden we een webinar in samenwerking met SiteManager. Zij zijn één van de partners die de wereld van Payworld en e-commerce samenbrengen. Tijdens dit webinar op 11 juni lichtten we toe hoe eenvoudig het is om online verkoopskanalen op te zetten voor jouw zaak.

Wil je het webinar herbekijken? Dat kan via de volgende link.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact