Ticketrollen

Blog

Betaalterminal voor scholen en verenigingen

Een schoolfeest, een wafelverkoop, lidgelden, kantine van de sportclub… Er zijn genoeg momenten waarop scholen en verenigingen financiële transacties doen met ouders, leden of sympathisanten. Een elektronische betaalterminal maakt het op zo’n moment voor iedereen makkelijker. En het goede nieuws is: dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Payworld biedt namelijk oplossingen op maat van jouw school of vereniging.

Flexibele betaaloplossingen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je komt op een schoolfeest of een evenement van een vereniging en je bent vergeten om op voorhand geld af te halen. Of je club verkoopt nieuwe t-shirts en je hebt onvoldoende cash op zak om die te kopen. Op zo’n moment zou een elektronische betaling natuurlijk handig zijn.

Ook voor de school of vereniging vraagt het extra organisatie: je moet ervoor zorgen dat er voldoende wisselgeld in kas is, nadien moet alles geteld worden én er moet iemand naar de bank gaan om het geld op de rekening te zetten. Bovendien moet die kas goed worden bewaakt, het zou niet de eerste keer zijn dat er op die manier geld verdwijnt.

Met een flexibele betaaloplossing voor scholen en verenigingen zorgt Payworld ervoor dat het voor iedereen een stuk makkelijker wordt. Onze mobiele betaalterminals laten je toe om op de meest gangbare manieren betalingen te ontvangen.

Flexibel in alle opzichten

Die flexibiliteit mag je gerust letterlijk nemen, want wij weten natuurlijk ook dat je als school of vereniging op verschillende momenten verschillende noden hebt. Misschien heb je als sportclub genoeg aan één betaalterminal in de kantine, maar tijdens een inschrijfmoment, opendeurdag of toernooi kan het wel handig zijn om tijdelijk wat meer terminals te hebben.

Voor scholen geldt net hetzelfde. Met één terminal op het secretariaat kunnen ouders doorheen het jaar kleine betalingen doen, maar tijdens het schoolfeest is het natuurlijk goed dat er meerdere betaalmogelijkheden zijn. Zo vermijd je lange wachtrijen, dat is goed voor je omzet!

Bij Payworld vind je betaaloplossingen op maat van scholen en verenigingen. Van een eenvoudige terminal tot volledig geïntegreerde systemen. Als school, jeugdvereniging of sportclub heb je doorgaans geen complexe systemen nodig, dus waarom zou je ervoor betalen?

Dat is ons maatwerk: we leren wat je écht nodig hebt en stellen dan een oplossing voor. Is één terminal voldoende, maar wil je die capaciteit tijdelijk uitbreiden? Geen probleem! Omdat onze systemen cloudbased werken, kunnen wij alles op afstand voor je klaarmaken en hoef jij maar met je (tijdelijke) terminals aan de slag te gaan. De betalingen gebeuren snel en veilig. Geen cash geld meer te bewaken, maar rechtstreeks ontvangen op je rekening.

Ben je benieuwd naar de betaalterminal of de betaaloplossing die voor jouw school of vereniging het voordeligst is? Neem dan vandaag nog contact op met één van de experten van Payworld.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact