Ticketrollen

Blog

Betaalterminal voor starters

Je staat op het punt je eigen zaak te starten? Proficiat: ondernemen is een prachtige stiel. Natuurlijk wil je dan dat er niets fout gaat. Al zeker niet met je betalingen, want om klanten vlot en veilig jouw producten of diensten te laten kopen heb je een performant betaalsysteem nodig. Bovendien ben je sinds juli 2022 verplicht om je klanten minstens één elektronisch betaalsysteem aan te bieden.

Welk betaalsysteem kiezen?

Misschien ben je zelf al op zoek gegaan naar een geschikte betaalterminal voor jouw (nieuwe) zaak. Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat er een heel kluwen aan systemen bestaat en dat het moeilijk is om zomaar te bepalen welk betaalsysteem best bij jouw wensen en noden aansluit.

Payworld biedt de oplossing voor startende en ervaren ondernemers. Wij staan heel dicht bij onze klanten en denken van A tot Z met je mee. Bij ons vind je geen verkopers en moet je niet via een call center passeren vooraleer je iemand aan de lijn krijgt die je écht kan helpen. Wij komen persoonlijk bij je langs voor een gesprek, een demo en de installatie. Want als ondernemer heb je echt wel andere dingen aan je hoofd dan zelf op zoek te moeten gaan naar de betaalterminal die bij jou past.

Betaaloplossing op maat

Nog een voordeel van Payworld: onze betaaloplossingen zijn steeds op maat. Heb je een fysieke winkel? Een horecazaak? Ben je vaak op de baan bij klanten? Betalen die liefst met (krediet)kaart, met hun smartphone of zelfs met hun smartwatch? Heb je voldoende aan één betaalterminal of werk je tijdelijk of permanent met meerdere terminals, op verschillende locaties,…?

Elke onderneming heeft eigen, unieke noden en moet dus een betaalsysteem hebben dat daar perfect bij aansluit. Bij Payworld vind je betaaloplossingen op maat van elke zaak en van elke sector. Daarvoor bieden wij flexibele oplossingen, met advies!

Performante betaalsystemen mét service, dat is het handelsmerk van Payworld. Als jouw onderneming groeit, dan groeien wij met je mee. Extra betaalterminal nodig? Dat kunnen we heel snel voor je regelen! Omdat onze systemen cloud-based zijn, kunnen we jouw nieuwe terminal op afstand helemaal voorbereiden. Zo ga je er meteen mee aan de slag.

Betaalterminal voor starters en andere ondernemers

Ben je een ondernemer en wil je graag weten welke betaaloplossing écht bij je past? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ga binnenkort van start met je nieuwe betaalterminal op maat.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact