Ticketrollen

Blog

De Payworld service op maat

Als ondernemer wil je steeds ten dienste staan van je klant. Je biedt de beste service en kiest voor een betaaloplossing die het voor hen makkelijk maakt. Maar wie staat jou bij? Wie kiest samen met jou het betaalsysteem op maat van je zaak? En vooral: op wie kan je echt rekenen om aanpassingen en uitbreiding van je betaalsysteem snel en efficiënt door te voeren?

Bij Payworld staan we heel dicht bij jou. Heb je een vraag over je betaalsysteem? Merk je ergens een probleem? Bij ons praat je rechtstreeks met mensen. Geen chatbots, geen call centers, maar direct contact met technici die jouw vraag helpen oplossen. En dat is slechts één voordeel van de Payworld service op maat!

Cloud based betaalsysteem zorgt ook voor snelle service

Elke onderneming is anders. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat iedere zaak op verschillende momenten nood heeft aan ondersteuning of op zoek gaat naar – al dan niet tijdelijke – oplossingen. Net daarom passen wij onze service aan, aan jouw wensen en behoeften.

Natuurlijk monitoren we ons netwerk het hele jaar rond. Zo kunnen we alle software van jouw Payworld betaalsysteem op ieder moment van de dag up-to-date houden. Maar ook voor andere vragen en ondersteuning zijn we er 24/7 voor jou.

Of je nu 1 betaalterminal hebt of enkele honderden, wij zorgen ervoor dat alles op en top werkt. Daarom zijn wij constant bereikbaar. Niet via een call center, maar wel rechtstreeks bij echte mensen die voor jou een oplossing bieden.

Een groot voordeel van ons cloud based betaalsysteem is dat wij in de meeste gevallen onmiddellijk vanop afstand kunnen ingrijpen en bijsturen. Lukt dat niet of is de betaalterminal defect, dan komen wij heel snel ter plaatse met een nieuw toestel. Time is money, zeker voor een betaalsysteem, dus maken wij meteen werk van de oplossing die best bij je past.

Extra betaalterminal nodig?

Heb je tijdelijk of permanent een extra betaalterminal nodig? Dat is bij Payworld geen probleem. Dankzij onze cloud based software kunnen wij op afstand de terminals voorbereiden en jou heel snel een gebruiksklaar toestel leveren.

Geen complexe installaties ter plaatse, maar een handige terminal waar je meteen mee aan de slag kan gaan. Op die manier houden we onze kosten voor jou ook erg laag!

Meer info over onze service op maat? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact