Ticketrollen

Blog

Maak het leven makkelijker: koppel je Payworld betaalterminal aan je kassasysteem

In de hedendaagse retailwereld zijn snelheid en efficiëntie van cruciaal belang. Eén van de beste manieren om efficiëntiewinst te boeken én om het jezelf een stuk makkelijker te maken, is het koppelen van je Payworld betaalterminal aan je kassasysteem. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van deze integratie.

Betaalterminal en kassasysteem integreren

Allereerst is er het aspect van efficiëntie en tijdswinst. Door je Payworld betaalterminal te integreren met je kassasysteem, werk je sneller vanop één toestel en vermijd je handmatige data-invoer. Zo kan jij je meer concentreren op wat echt belangrijk is: de klantenservice.

Geen handmatige invoer, geen fouten.

Een ander belangrijk voordeel van de kassakoppeling is de nauwkeurigheid van de transacties. De synchronisatie tussen de betaalterminal en het kassasysteem vermijdt menselijke fouten die kunnen optreden bij het handmatig invoeren van bedragen. Het betalingsverkeer wordt automatisch afgehandeld. Bij een kaartbetaling wordt het te betalen bedrag automatisch verstuurd vanuit de kassa naar de betaalterminal.

Betere klantenervaring

Bovendien verbetert de integratie van je Payworld betaalterminal met je kassasysteem de klantervaring aanzienlijk. Klanten verwachten snelle en naadloze transacties bij het afrekenen. Met de gecombineerde systemen kun je snelle en veilige betalingen aanbieden, zonder fouten!

Bestelkiosk

Steeds meer zaken werken vandaag met een bestelkiosk om de klant makkelijk en snel te laten bestellen en orders meteen naar de (meestal) keuken te versturen. Aan de bestelkiosken zijn betaalterminals gekoppeld. Ook die kan Payworld direct in je kassasysteem integreren.

Betaalsysteem integreren

De koppeling tussen je Payworld betaalterminal en je kassasysteem kan zelfs draadloos. Er is enkel een API nodig. Let op: niet elk kassasysteem laat dit toe. Wil je weten of jouw systeem gekoppeld kan worden aan je betaalterminal, neem dat eerst even contact op met je leverancier, zodat die indien nodig de programmatie kan uitvoeren!

Bij Payworld bieden we die interface aan, zodat de kassaleverancier de implementatie eenvoudig kan doorvoeren. Zo ben je er zeker van dat de koppeling precies doet wat je ervan verwacht.

Wij bieden natuurlijk ook ondersteuning en advies tijdens het integratieproces, zodat je het meeste uit de integratie kan halen. Daarvoor komen we graag bij je langs. Als Payworld staan we dicht bij onze klanten en helpen we je van A tot Z doorheen het hele proces.

Het integreren van je Payworld betaalterminal met je kassasysteem biedt duidelijke voordelen. Het zorgt voor efficiëntie, verhoogt de nauwkeurigheid en verbetert de klantervaring. Het feit dat je alles vanaf één toestel kunt regelen, maakt het beheer van je winkel niet alleen makkelijker, maar ook effectiever.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact