Ticketrollen

Blog

Win één van de 25 duo tickets voor de Olympische Spelen Parijs 2024, dankzij Visa

Kans maken op één van de 25 duo tickets voor de Olympische Spelen Parijs 2024 én het betaalcomfort voor je klanten verhogen? Dit is het moment! Visa is wereldwijde partner van de komende Spelen en geeft 25 duo tickets weg aan nieuwe en bestaande klanten van Payworld.

The Game voor full Visa acceptatie

Deelnemen aan The Game is eenvoudig: voor elke nieuwe terminal (of e-commerce activatie) met full Visa acceptatie, aangevraagd tussen 15 december 2023 en 30 april 2024, maak je kans om één van de 25 duo tickets voor de Olympische Spelen Parijs 2024 te winnen, dankzij Visa.

Niet alleen nieuwe klanten maken kans. Ook bestaande Payworld-klanten die kiezen voor nieuwe terminals met full Visa acceptatie, kunnen tickets winnen met The Game. Maak betalen makkelijk en wie weet ga jij in stijl naar Parijs!

Waarom full Visa acceptatie?

Visa is wereldwijd een van de belangrijkste aanbieders van betaaloplossingen. Of je nu kiest voor een betaalkaart of een kredietkaart, voor een V PAY chipkaart of voor betalen met je smartphone, miljoenen consumenten rekenen op Visa voor vlotte en veilige betalingen.

Ongetwijfeld worden de verschillende Visa betaaloplossingen ook goed gebruikt door jouw klanten. Je maakt het de klant dus extra makkelijk door hem te laten kiezen voor zijn favoriete betaalmiddel. Met full Visa acceptatie kan elke Visa klant bij jou terecht, op een fysieke terminal of voor een online betaling in je webshop.

Deelnemen is eenvoudig

Per nieuwe Payworld betaalterminal of e-commerce oplossing heb je 1 kans om één van de 25 duo tickets voor de Olympische Spelen Parijs 2024 te winnen:

  • De terminal of e-commerce oplossing werd aangevraagd tussen 15 december 2023 en 30 april 2024
  • Je kiest voor full Visa acceptatie
  • Het contract werd afgesloten bij Payworld.

Visa zal de Payworld winnaars contacteren nadat The Game is afgelopen. Maak betalen makkelijk en vertrek in stijl naar de Olympische Spelen Parijs 2024 dankzij Visa.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een afspraak

Contact