Retail &
Corporate

Geïntegreerde oplossingen die naadloos aansluiten op bestaande applicaties.
Payworld's end to end platform zorgt voor een hogere klantentevredenheid en meer verkopen.

Retail & Corporate

'Payment as a Service' het handelsmerk van Payworld voor uw organisatie.

Toepassingen op maat van uw bedrijfsmodel en afgestemd op uw retail omgeving zorgen voor een betere klantenbeleving en dus meer groei voor uw bedrijf.  Door ook aandacht te schenken aan de 'achterzijde' van uw oplossingen zorgt Payworld ervoor dat u ook achter de schermen vlotter en efficiënter kan werken en hierdoor een kostenbesparing kan realiseren.

Laat uw organisatie verder groeien door de totaaloplossingen van Payworld, naadloze integraties en de best mogelijke gebruikservaring.

De voordelen van een Payworld betaalterminal

Integrated Solutions

Betaalterminals kunnen gekoppeld worden aan bestaande kassa- of softwaresystemen. Payworld kan ook applicaties ontwikkelen die de algemene klantentevredenheid verhogen en perfect passen bij een bestaand business model.

Value Added Services

Prijsberekening kan steeds volgens volume en via het transparante Interchange++ model. Value added services zoals DCC zorgen voor een terugverdieneffect en laten toe om klanten te laten betalen in hun eigen valuta.

Cloud Based

Alle terminals van Payworld staan 'in the cloud'. Dit heeft zeer grote voordelen aangezien de terminal vanop afstand kan gecontroleerd worden. Een defecte terminal vervangen is slecht een kwestie van minuten!

Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be