Medische
Sector

Moving patients from 'no-pay to I'll pay'
Minder tijdverlies aan uw boekhouding, meer aandacht voor uw patiënten!

U zorgt voor uw patiënten, Payworld voor uw betalingen.

Een van de grootste uitdagingen voor dokters en medische beroepen is het ontvangen en opvolgen van betalingen.  Daarom heeft Payworld een oplossing op maat ontwikkeld voor de medische sector.  Onderzoek toont aan dat praktijken die werken met elektronische betalingen veel minder laattijdige en niet-betalingen hebben.  Dankzij deze oplossing verliest u minder omzet/tijd aan betalingen en kan u dus meer tijd investeren in uw patiënt!

De voordelen van een Payworld betaalterminal

Be Safe

Met de FIX en/of MOBILE terminals kan uw patiënt overal betalen. U ontvangt dus minder cash wat uw comfort en uw veiligheid aanzienlijk verhoogt. 'Welcome to a SAFER and cashless world' dankzij Payworld.

Referenties

Dankzij het gebruik van unieke referenties voor patiënten/dokters is het mogelijk om 1 terminal te delen in uw praktijk. Met het online portaal kan u met behulp van de referenties elke betaling toewijzen aan de juiste persoon.

e-ID lezer

Elke betaalterminal voor de medische sector wordt voorzien van een geïntegreerde e-ID reader. Dit laat u toe om de ID kaart van een patiënt in te lezen voor de betaling. Op deze manier is er geen twijfel over het al dan niet uitvoeren van een (huis)bezoek.

Kies jouw Payworld betaalterminal

FIX

Betaalkaarten
€29,90

FIX+

Contactless
€44,90

MOBILE

Betaalkaarten
€34,90

Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be